Vloerlamp Frezoli Lacio

Beschrijving

Vloerlamp Frezoli Lacio (op afbeelding in loodkleur) is een klassieker in de collectie van Frezoli Lightning. De voet (20 x 20 cm en 5 cm dik) is van hardsteen en de buis is van metaal/staal. De fitting E27 is ook geschikt voor LED.
Deze vloerlamp Frezoli Lacio kan dienst doen als leeslamp, mooi naast een relaxte fauteuil of naast je bank. Eveneens mooi om een tafeltje aan te lichten of een donker hoekje op te luisteren. Vanwege de eenvoud van het ontwerp voelt de vloerlamp Frezoli Lacio zich in ieder interieur thuis, of dit nou in een landelijke setting is of in een wat strakkere inrichting. 
 

Vloerlamp Frezoli Lacio is in hoogte verstelbaar 

Deze vloerlamp is in hoogte verstelbaar. Met behulp van een vleugelmoertje kun je de hoogte variëren van 125 – 155 cm hoog. Wel zo handig dat je de hoogte zelf in kunt stellen, toch?

Vloerlamp Frezoli Lacio is er in twee kleurstellingen

Deze Frezoli Lacio is, naast een loodkleur, ook verkrijgbaar in een mat zwarte variant.
 

Vrije keuze in lampenkap 

De keuze voor de lampenkap op Frezoli Lacio met hardstenen voet is aan jou. Wij hebben in de winkel een groot assortiment lampenkapjes geschikt voor deze lamp. Of je nu een linnen lampenkap wil of een velours kapje, een kapje met een printje… we hebben keuze genoeg en heb je ons advies nodig dan helpen we je graag. Vinden we leuk!
 

Andere modellen in de Frezoli Lacio serie

In deze is nog een ander model Lacio verkrijgbaar. Bij dit model Lacio staal is zowel de voet van de vloerlamp als de kap van de lamp ook vervaardigt uit staal. Je kunt ook kiezen voor Lacio stalen kap en hardstenen voet. Vervolgens kun je voor beide modellen kiezen uit de kleurstelling lood of mat zwart. Deze lampen hebben een GU10 fitting en zijn eveneens in hoogte verstelbaar (125 tot 155 cm hoogte). 

Alle lampen zijn te leveren met of zonder dimmer

Wil je een lamp mét dimmer of zonder? De keuze is aan jou. Houd er bij een dimbare lamp rekening mee dat je de juiste (dimbare) lichtbron kiest.

Vloerlamp Frezoli Lacio combineren met tafellampen?

De Frezoli Lacio combineert perfect met de serie Frezoli Hardsteen lampen.