Frezoli Vloerlamp Spezia

Beschrijving

 

De Frezoli Spezia Vloerlamp is hier online te bestellen:

# Spezia Koper # Spezia Loodkleur # Spezia Mat Zwart

 

Frezoli Vloerlamp Spezia is dé klassieker in een landelijke inrichting. Prachtig vormgegeven lamp. De Spezia doet zijn werk als leeslamp, fijn naast een heerlijk relaxte fauteuil, maar ook prettig naast je favoriete plek in de bank. Vloerlamp Spezia leent zich er ook voor om iets moois aan de wand uit te lichten. Wellicht zet je ‘m naast je werkplek en doet de Spezia zo dienst als bureaulamp. Daarnaast kun je de lamp natuurlijk ook naast je bed plaatsen als leeslamp. Hoe wil je deze vloerlamp het liefst gebruiken?

Frezoli Vloerlamp Spezia: prachtig design!

De Frezoli Vloerlamp Spezia voelt zich in ieder interieur thuis, of je nu hebt gekozen voor een landelijke inrichting, een industrieel interieur of dat je een voorkeur hebt voor een moderner interieur. 

Frezoli Spezia leverbaar in verschillende kleuren

Deze vloerlamp is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, loodkleur en bruin patina. Welke kleur past het beste bij jou?

Afmetingen en fitting

De vloerlamp Spezia is 140 cm hoog. De lengte van de voet is 23 cm en de lamp heeft een GU10 fitting. Daarnaast zijn zowel de lampvoet, de buis en het kapje vervaardigd uit metaal/staal. 

Andere modellen in de Frezoli Spezia serie

De Frezoli Spezia serie omvat de vloerlamp in drie kleurstellingen en kent daarnaast ook een tafellampje in dezelfde drie kleurstellingen (mat zwart, loodkleur en bruin patina). Dit tafellampje is 45 cm hoog. De voet heeft een lengte van 16 cm en is 10 cm breed. Het lampje leent zich als bureaulampje, leeslampje of bedlampje en is nauwelijks weg te denken in de categorie landelijke verlichting. Daarmee is de Spezia ook een vast item in onze collectie verlichting. 

Alles bij elkaar vormen de lampen uit de Spezia serie een ware eye-catcher in je interieur. 

Serie Spezia: leverbaar mét of zonder dimmer

De keuze is aan jou: wil je je lampje mét of zonder dimmer. Het kan beiden (dimmer tegen meerprijs). 

Klik hier voor meer informatie.