Just Eetkamerstoel Soho

Beschrijving

Just Eetkamerstoel Soho is een mooi compacte eetkamerstoel met armleuningen. Deze stoel past zowel in een landelijk als in een wat strakker interieur en is leverbaar in allerlei stoffen en kleuren. Door zijn compacte afmetingen past deze stoel mooi aan een wat kleinere eettafel. Daarnaast ook een ideale eetkamerstoel aan een grote eettafel omdat de Just eetkamerstoel Soho een mooie afmeting heeft voor een stoel met armleuningen. 

Productspecificatie Just Eetkamerstoel Soho

De Soho is inclusief armleuningen 56 cm breed. Daarnaast is het stoeltje 83 cm hoog. De zithoogte is 48 cm evenals de zitdiepte die ook 48 cm is. Daarbij is de armhoogte 68 cm.

De poten zijn leverbaar in meerdere kleuren. Denk daarbij onder andere aan zwarte poten, Wengé kleurig en beukenkleur. Wij hebben de kleurstalen van de poten in de winkel. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de voor jou juiste kleur.

Verschillende stoffen en kleuren voor de Just Eetkamerstoel Soho

De Soho is in vele stofsoorten leverbaar. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. In ons stoffenatelier hebben wij een enorme collectie stofstalen waar je uit kunt kiezen. Wil je een linnen/katoen mix? Of denk je aan een gemêleerde stof? Wellicht kies je liever voor een velours stof? En wat te denken als je jonge kinderen hebt? Wij hebben ook stoffen die vallen onder de noemer “Easy Clean” en “Quick Clean”. Ook bij deze stofsoorten kun je kiezen uit een prachtige range aan kleuren. Wellicht wil je onze hulp bij het maken van een keuze. Laat het ons weten want wij helpen je graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Eetkamerstoel Soho is ook leverbaar als barkruk

De Soho is er ook als barkruk uitvoering. Je kunt kiezen uit drie verschillende zithoogtes: 65, 70 of 80 cm zithoogte. Voor de prijs maakt het niets uit welke hoogte jij kiest. 

Tips & Tricks bij vlekken

Wil je je Just Eetkamerstoel Soho mooi houden? Hierbij geven je de top 10 lijst van Hulp Bij Vlekken.

10 basisregels

Er zijn heel veel soorten vlekken, en allemaal verschillen ze van elkaar. Er zijn grote vlekken, kleine vlekken, vetvlekken, vlekken met kleur, vlekken door medicijngebruik, kalkranden, kleine krasjes en kale plekken. Elke vlek heeft een andere oorzaak en moet op een aparte manier behandeld worden. Dat klinkt lastig, maar gelukkig zijn er een 10 basisregels die voor alle vlekken gelden:

  1. Probeer het oppervlakte van je meubelstuk stofvrij te houden. Wekelijks afstoffen is 90% van het onderhoud. Stof, of microvervuiling, kan zich vermengen met huidvuil en/of transpiratie. Deze combinatie kan zorgen voor vervelende zwarte vlekken. 
  2. Voed leder halfjaarlijks met de producten uit de reguliere onderhoudsset. Voeding is ontzettend belangrijk en de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt wordt helaas wel eens overgeslagen. Uitgedroogd leder zal vloeistoffen veel sneller opnemen waardoor vlekken met vloeistoffen moeilijker te verwijderen zijn.  
  3. Probeer bij vlekken met vloeistof de vloeistof zo snel mogelijk af te nemen. Probeer hierbij zo min mogelijk op de vlek te deppen. Neem bijvoorbeeld (ongekleurd) keukenpapier en gebruik dit om de vloeistof op te zuigen. Dit gaat het gemakkelijkst wanneer je de punt van het papier in de vloeistof houdt.
  4. Vlekken met vaste stoffen zo veel mogelijk wegnemen met een (schone) lepel. 
  5. Probeer de verleiding te weerstaan op vlekken te boenen, te wrijven of op enige manier druk te zetten op het materiaal. Je hebt kans dat je dit permanent zult blijven zien. 
  6. Gebruik geen huis-,tuin- en keukenmiddeltjes. Vaak zitten hier oplosmiddelen bij in. 
  7. Reinig altijd een compleet pand (zoals een zit/rugvlak) en niet alleen de vlek. 
  8. Bewerk een vlek altijd van buiten naar binnen en zet zo min mogelijk druk.
  9. Laat het schuim het werk doen. Breng het schuim uit de reiniger aan op de vlek en laat dit kort intrekken (niet op laten drogen). Neem het schuim vervolgens af met een licht vochtige doek. Zie regel 10.
  10. Niet al het kraanwater in Nederland heeft dezelfde waterhardheid. Gebruik daarom altijd gedestilleerd water om, na het reinigen, kalkranden te voorkomen. 

Aanvullende tips

Als je eenmaal de keuze voor de bekleding van je Just Eetkamerstoel Soho hebt bepaald dan kunnen wij je nog aanvullende tips geven voor het onderhoud. Die tips zijn dan nog wat meer ‘op maat’ voor de stof die je gekozen hebt. Zo helpen wij jou om je eetkamerstoelen in optimale conditie te houden. 

 

Klik hier voor aanvullende informatie.