LANDELIJKE EETKAMERSTOELEN

Voor landelijke eetkamerstoelen ben je bij ons aan het goede adres. Omdat comfort en kwaliteit belangrijk is voor ons hebben wij met zorg een uitgebreide collectie samengesteld. Daarnaast werken wij graag met mooie en pure stoffen. Wij zijn een landelijke woonwinkel, maar onze landelijke banken vinden ook vaak hun weg in een klassiek interieur of in een wat stoerder interieur. Tevens komen een aantal van onze klassiekers ook bijzonder goed tot hun recht in een wat strakkere inrichting.

EEN REEKS AAN MOGELIJKHEDEN MET ONZE LANDELIJKE EETKAMERSTOELEN

In de winkel kun je onze landelijke eetkamerstoelen zien in onze sfeervol gedecoreerde stijlkamers. Zo krijg je meteen een indruk hoe dit bij jou thuis zou kunnen staan. We hopen je in ieder geval te inspireren. Daarnaast is er veel mogelijk. We noemen je wat voorbeelden:

UITGEBREIDE COLLECTIE MEUBELSTOFFEN

Laat ons je verrassen in ons stoffenatelier. Wij zijn trots op de vele mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van meubelstoffering. Kies jij voor een linnen/katoen mix in een mooie sleetse kleur of ga je liever voor de rijke uitstraling van een warme velours? Houd je meer van 100% linnen voor een écht landelijke uitstraling? Die hebben we ook! Daarnaast hebben we ook mooie én gemakkelijk te onderhouden stoffen. Dat is handig voor als je jonge kinderen hebt of lieve viervoeters.

Kortom: wij durven wel te stellen dat je er qua stoffering altijd uitkomt bij ons. Daarnaast helpen wij je graag met het maken van de beste keuze voor jouw interieur.

Toont alle 17 resultaten