Spaanse Tafel Oud Eiken

Beschrijving

Spaanse Tafel Oud Eiken is met recht een echte stamtafel te noemen. Robuust, massief, royaal en kan tegen een stootje. Je vindt ‘m in onze winkel terug in onze keuken. Daar is al menig kopje cappuccino, koffie, espresso of thee gedronken. Daarnaast houden wij ons werkoverleg ook geregeld aan deze tafel. We zijn met z’n tienen en vinden altijd onze plek aan deze stoere tafel. 

Spaanse Tafel Oud Eiken is in diverse afmetingen leverbaar

Deze Spaanse Tafel Oud Eiken is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Zo zit er altijd wel de voor jouw geschikte afmeting tussen. 

Massief eiken en ambachtelijk gemaakt

Deze stoere landelijke eettafel is met z’n massieve blad en poten een echte eye-catcher in je interieur. Of je ‘m nou in de keuken zet of in je woonkamer. De tafel wordt ambachtelijk gemaakt in ons eigen land. Een stoere tafel. Probeer ‘m maar eens te verschuiven!

Spaanse Eettafel ook leverbaar met industrieel onderstel 

Ben je nou verliefd op dit type tafelblad, maar heb je liever een wat strakker onderstel? Dat kan! We hebben zelfs zo’n tafel als voorbeeld in de winkel staat. Je hebt de keuze uit diverse soorten poten. Denk daar bij aan mat zwart staal.

Tip voor onderhoud

Mocht je willen voorkomen dat er ooit vlekken in het hout van je eettafel doordringen dan kun je overwegen om de tafel te beschermen. Dit kun je doen met behulp van een tweecomponentenlak van bijvoorbeeld Skylt of Trae Lyx. Kies hierbij voor de ultramatte en transparante versie. Je zult nauwelijks kunnen zien dat je je eettafel behandeld hebt, maar je ervaart wel de voordelen van een beschermlaag.

Combineren Stoelen met Spaanse Tafel Oud Eiken

Op de foto zie je dat wij de eettafel gecombineerd hebben met de Joep Eetkamerstoelen van Hoffz. Daar past natuurlijk ook eetkamerbankje Joep heel leuk bij. Dit is een mooie en ietwat luchtige combinatie zo tezamen met de zware eettafel. Een andere eetkamerstoel die wij leuk bij deze tafel vinden passen is stoeltje Soho van het merk Just. Wat vind jij? 

 

Wil je nog meer informatie over deze tafel? Lees dan ook ons blog!