Bank Lill

Beschrijving

Bank Lill: onze nieuwste aanwinst

Bank Lill is voor ons de ultieme landelijke bank. Lekker losjes gestoffeerd met een 100% linnen in een prachtige naturel tint. Door de diepe zit van de Lill is het een bank waar je heerlijk in weg kunt kruipen. Daarnaast krijg je er lekkere kussens bij en heb je heel wat mogelijkheden qua maatvoering. 

Diverse afmetingen Bank Lill

Er is altijd wel een Lill die bij jou past. De bank is namelijk in diverse afmetingen te bestellen en dat geldt eveneens voor de bijpassende hockers. 

De serie start met een 2-zits bank met een lengte van 200 cm. De diepte van de bank is daarbij 107 cm (echt royaal diep!). De zithoogte is 42 cm en daarnaast is de bank 84 cm hoog.

Vervolgens is er een 3-zits bank met een lengte van 230 cm bij een diepte van 107 cm. De 4-zits bank heeft een lengte van 270 cm. Overige afmetingen zijn daarbij gelijk aan de 2 en 3-zits bank. 

Losse hoes of vaste hoes

Je kunt zelf kiezen hoe je bank Lill gestoffeerd wilt hebben. Daarbij heb je de keuze uit een vaste stoffering (de pootjes van de Lill zijn dan ook zichtbaar) of uit een losse stoffering (voor een iets ‘losser’ effect). 

Kussens bij Bank Lill

Welke kussens kies jij voor jouw Lill? Je kunt namelijk kiezen uit een kussen van 40 x 40 cm | een kussen van 53 x 53 cm | een breed kussen van 90 x 32 cm en zelfs een volledig rond kussen met een doorsnede van 32 cm.  Daarnaast is het ook nog mogelijk om hoesjes voor de armleuningen te bestellen. Zo blijven de armleuningen van jouw Lill goed geschermd.

Bijpassende hockers/footstools

Mocht je jouw bank Lill wat verder willen uitbreiden dan zijn er 2 maten hockers/footstools leverbaar. Ook hierbij kun je kiezen uit een losse of een vaste stoffering van je hocker. De ene hocker heeft de afmeting 135 x 60 cm (bij een hoogte van 42 cm, uiteraard dezelfde hoogte als de bank) en de andere hocker is 100 x 50 cm (en eveneens 42 cm hoog). 

Wij zijn echt verliefd op deze heerlijke bank! Mocht je nou heel erg houden van deze stijl dan is fauteuil Levi van Hoffz misschien ook iets voor jou?