Bocx Bank Florian

Beschrijving

 

Bocx Bank Florian is thuis in ieder interieur

Bocx Bank Florian is een stoere bank met een klassieke twist door de gecapitonneerde zijkanten. Afhankelijk van de stof die je kiest past voelt bank Florian zich in ieder interieur thuis. 

Losse bank Florian

Met de Florian serie kun je alle kanten op. Zo is er de losse bank Florian. Deze  bank is in meerdere breedtematen leverbaar. Denk daarbij aan een 2-zits, 2,5-zits, 3-zits of 4-zits bank. Daardoor is er altijd een Florian die bij jou past.

Hoekbank Florian

Daarnaast kun je met de Florian bank ook kiezen voor een hoekopstelling of zelfs een u-opstelling. Een lounge gedeelte van deze bank is er in drie verschillende afmetingen voor absoluut maatwerk. Je kunt je hoekopstelling precies zo bedenken als jijzelf wilt. Misschien wil je wel een tussenhocker in je opstelling. Tevens is er een bijpassende losse hocker te bestellen. Deze is er in twee verschillende maten. Allicht een leuk idee om zo’n losse hocker in een afwijkende stof te laten maken. 

Fauteuil Florian

De Florian is niet alleen als bank verkrijgbaar maar ook als fauteuil of loveseat. Zelfs een hoeksofa behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je je bank of hoekopstelling ook combineren met bijpassende fauteuils. 

Keuze uit diepe of ondiepe zit

Voor alle zitelementen van bank én fauteuil geldt dat er een keuze is in twee zitdieptes: een diepe of een ondiepe zit (dat verschilt 6 cm. van elkaar).  

Ook de kleur van de poten bepaal jij zelf. Bank Florian is te bestellen met een zwarte poot, een koloniale kleur poot, een grijze of een blanke poot. Bij de blanke poot kun je kiezen uit blank behandeld of blank onbehandeld. 

Bank Florian: de stof en kleur bepaal jij zelf

Bocx Bank Florian voelt zich trouwens in meerder interieurs thuis. Passend in een landelijke inrichting met een mooie linnen/katoen mix, maar ook in een wat strakker vormgegeven interieur met bijvoorbeeld een mooie velours stof. Je kunt ‘spelen’ met verschillende stofsoorten en daardoor zal bank Florian zich overal thuis voelen. 

In ons uitgebreide stoffenatelier kies je de stof en de kleur uit die jij het allermooiste vindt. En heb je hulp nodig? Wij helpen je daar natuurlijk graag bij. Dat vinden we leuk!

Met het type verlichting waar je voor kiest kun je je zitopstelling ook een bepaalde sfeer meegeven. Mooi met bijvoorbeeld een kruiklamp op een wijntafeltje naast je bank of met een verfijnde en ietwat strakkere vloerlamp van Frezoli.

Klik hier voor de mogelijkheden