Eetkamerstoel Ariane

Beschrijving

Eetkamerstoel Ariane van Bocx Interiors is een compacte eetkamerstoel met een open rugleuning. Hierdoor oogt het stoeltje frivool en elegant. Een fijn stoeltje als je de ruimte rondom je eettafel wat open en luchtig wilt houden. 

Afmetingen eetkamerstoel Ariane

De Ariane is 56 cm breed bij een hoogte van 81 cm. Daarbij is de diepte 61 cm. De zitbreedte van de Ariane is 51 cm bij een zitdiepte van 48 cm en een zithoogte van 49 cm. Mooie afmetingen voor een stoel om uren lang in aan tafel te zitten. Maar ook een fijne stoel om even bij je zithoek te trekken als je bijvoorbeeld veel visite hebt. 

Klik hier voor meer informatie

Ariane met aflopende armleuning

Eetkamerstoel Ariane heeft een aflopende armleuning voor wat extra zitcomfort. Er is echter ook eenzelfde model eetkamerstoel zonder deze  armleuningen: model Amalia. Deze eetkamerstoel heeft exact dezelfde afmetingen als de Ariane. We hebben dit stoeltje niet in de winkel staan, maar kunnen ‘m uiteraard wel voor je bestellen.  

Stoffen en Stofkleuren

Eetkamerstoel Ariane is in vele stoffen en kleuren leverbaar. In ons stoffenatelier kun je zelf de stof voor jouw Ariane uitzoeken. De keuze is enorm. Of je nou wilt gaan voor een sterke stof, een stof met een sleetse en geleefde look of misschien wel iets met een print? Of wat denk je van een linnen/katoenmix of misschien een wat meer gemêleerde stof? Misschien is jouw grootste prioriteit dat de stof makkelijk te reinigen moet zijn? De keuze is geheel aan jou en zo ook de keuze voor de kleur van de stof. Mocht je nou wel wat hulp kunnen gebruiken dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Kleur van de stoelpoten van eetkamerstoel Ariane

Ook de kleur van de de stoelpoten van eetkamerstoel Ariana bepaal jij zelf. Je hebt hierbij de keuze uit blank behandeld, blank onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. 

 

Tip: Als je houdt van een iets strakker of moderner eetkamerstoeltje in je interieur, kijk dan ook eens naar eetkamerstoel Bora. Een comfortabel kuipstoeltje op een draaivoet.