Eetkamerstoel Bora, draaibaar

Beschrijving

Eetkamerstoel Bora is een heerlijk comfortabel zittend stoeltje op een draaivoet. Heerlijk om al mijmerend wat heen en weer te kunnen draaien op dit stoeltje. Daarnaast heel fijn dat je jezelf makkelijk wegdraait van je eettafel. 

Afmetingen van draaibare eetkamerstoel Bora

De Bora is 61 cm breed bij een hoogte van 86 cm. Daarbij is de zitdiepte 44 cm en de zithoogte 50 cm. Niet onbelangrijk is ook de hoogte van de armleuningen: 66 cm. Altijd goed om even naar je eettafel te kijken om te zien of je de eetkamerstoelen zo ver aan kunt schuiven als dat jij wilt. 

Draaistoel Bora in meerdere stoffen en kleuren leverbaar

Eetkamerstoel Bora kan gestoffeerd worden met de stof die jij wilt. In ons stoffenatelier kun je zelf de stof uitzoeken. De keuze is enorm. Of je nou wilt gaan voor een sterke stof, een stof met een sleetse en geleefde look of misschien wel iets met een print? Of wat denk je van een linnen/katoenmix of misschien een wat meer gemêleerde stof? Misschien is jouw grootste prioriteit dat de stof makkelijk te reinigen moet zijn? De keuze is geheel aan jou en zo ook de keuze voor de kleur van de stof. Mocht je nou wel wat hulp kunnen gebruiken dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Draaivoet van eetkamerstoel Bora

De framekleur van de draaivoet van Bora is zwart en de pootjes zijn voorzien van een kunststof dopje. Een hartstikke leuk én praktisch stoeltje van onze leverancier Just Design.

Draaibaar stoeltje Bora ook solo heel leuk

Een draaibaar stoeltje is niet alleen handig aan je eettafel, maar natuurlijk ook als bureaustoeltje. Je kunt qua stoffering ook denken aan een leather look. Makkelijk te reinigen en krijgt na verloop van tijd een nog wat stoerdere uitstraling. 

Waar zou jij stoel Bora neer willen zetten? 

 

Tip:

Als je nou van een wat modernere stijl houdt, maar je wilt geen metalen frame onder je eetkamerstoel dan kun je misschien ook eens kijken naar ons eetkamerstoeltje Ariane. Dit model is overigs ook nog eens verkrijgbaar als barkruk.