Landelijke Fauteuil Nevada

Beschrijving

Landelijke fauteuil Nevada heeft een Vlaams ontwerp. In onze winkel staat de Nevada in een 100% linnen stof met een losse hoes waardoor deze Nevada een lekker nonchalante look heeft. Houd je van wat ‘strakker’ dan kan de Nevada ook vast gestoffeerd worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Afmetingen Landelijke Fauteuil Nevada

Fauteuil Nevada is even breed als hoog, namelijk: 89 cm. De diepte daarbij is 94 cm. Mooie royale afmetingen voor een aangenaam zitcomfort. Zie jij jezelf al zitten in deze klassieker?

Klik hier voor meer informatie

Diverse keuzemogelijkheden aan stoelpoten Nevada

Voor landelijke fauteuil Nevada heb je een ruim aanbod voor poten. Je kunt namelijk kiezen tussen een houten poot of een poot met wieltjes. Voor de houten poot heb je de kleurkeuze uit: onbehandeld of behandeld blank, koloniaal, grijs of zwarte poot. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je wieltjes onder de poot wilt of niet. Bij de wieltjes kun kiezen uit goudkleurige of zilverkleurige wieltjes. 

Stof- en Kleurmogelijkheden Landelijke Fauteuil Nevada

Zoals al eerder gezegd kun je voor de stoffering kiezen uit los- of vastgestoffeerd. Daarbij maakt je keuze voor de prijs niet uit. In ons stoffenatelier vind je ongetwijfeld de stof en kleur die bij jou past. We hebben onvoorstelbaar veel stofstalen. Kies je voor een 100% linnen stof voor die nonchalante landelijke look of zie je jouw Nevada liever in een wat minder kwetsbare stof? We hebben ook een royale keuze in gemakkelijk te reinigen stoffen, velours stoffen, linnen/katoen mixen, gemêleerde stoffen maar ook stoffen met een print. Daarnaast helpen wij je natuurlijk graag bij het uitzoeken van jouw stof. Dat vinden we zelfs leuk!

Combinatiemogelijkheden met verlichting

Als je de Nevada wilt gebruiken als leesstoel dan kun je denken aan een mooie vloerlamp naast je fauteuil. Hiervoor hebben wij een prachtig aanbod lampen in onze winkel van o.a. Frezoli Lightning. De vloerlamp op de foto luistert naar de naam Lacio. Voor deze lamp geldt dat je zelf een bijpassende kap uit kunt zoeken in onze winkel. Deze hebben we in vele maten, stoffen en kleuren. Vraag ons hier gerust naar!