Ronde Fauteuil Kim

Beschrijving

Ronde fauteuil Kim is een royale eigentijdse stoel. Door haar ronde vorm is het een stoel waar je maar zo op slag verliefd op wordt. Zie jij jezelf al zitten in Kim? Lekker met opgetrokken benen, of misschien wel heerlijk onderuitgezakt? Misschien heb je kinderen en zullen ze vechten om een plekje in deze leuke Kim. Dan heb je wel een voordeel: ze kunnen er veelal ook met z’n tweetjes in zitten!

Afmetingen Ronde Fauteuil Kim

Fauteuil Kim is rond. De diameter is 100 cm en daarnaast is Kim 79 cm hoog. Door haar vormgeving heb je ook een zitbreedte van 100 cm. Ideaal! De zithoogte is 39 cm bij een zitdiepte van 70 cm. Ook fijn is dat er standaard 3 sierkussens meegeleverd worden in dezelfde stof en kleur die jij zelf uitkiest voor jouw ronde fauteuil Kim. 

Klik hier voor meer informatie

Kim heeft ook een grote zus: Kim XL

Kim heeft ook een grote zus: Fauteuil Kim XL. Als je nóg meer ruimte hebt of wilt en je wilt echt een statement maken? Dan is de grote zus allicht wat voor jou. Met een doorsnede van 130 cm haal je absoluut een ware blikvanger in huis. Fauteuil Kim XL wordt standaard geleverd met 4 sierkussens. 

Klik hier voor meer informatie

Uitgebreide stofkeuze Ronde Fauteuil Kim

In wat voor een stof en kleur wil jij deze Kim het liefst zien? De mogelijkheden zijn groot. In ons stoffenatelier kun je zelf jouw stof uitzoeken. Er is ongelooflijk veel mogelijk. Denk daarbij aan linnen/katoen stoffen, makkelijk te reinigen stoffen, een leuke velours of misschien wel een Kim met een heel opvallende kleur? Daarnaast helpen we je natuurlijk graag als je ons advies kunt gebruiken. Dat vinden we zelfs leuk!

Ronde Fauteuil Kim voelt zich overal thuis

Of je nu een landelijke inrichting hebt of een wat strakker interieur: Kim voelt zich bij iedereen thuis. Prachtig in een hoek van de woonkamer, ideaal als leeshoek. Dan kun je Kim mooi combineren met bijvoorbeeld een fraaie vloerlamp van Frezoli. Met een mooie vloerlamp kun je ook je eigen sfeer meegeven aan Kim. Een strak vormgegeven lamp voor een modernere uitstraling, een vloerlamp met bijvoorbeeld een linnen kapje voor een wat meer landelijke uitstraling.