Bocx Bank Anneloes

Beschrijving

 

Bocx Bank Anneloes: losse bank, hoekbank, fauteuil… alles is mogelijk!

Bocx bank Anneloes is een bank met vele mogelijkheden. Dit model is o.a. verkrijgbaar als losse bank, hoekbank, fauteuil, loveseat en lounger. Hoe groot jouw opstelling wordt bepaal je helemaal zelf. Wil je een hoekopstelling? Of denk je aan een opstelling in een u-vorm? Wil je een poef tussen twee bankelementen? Het kan allemaal. 

Losse bank Anneloes

Bocx bank Anneloes is in diverse breedtematen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een 2-zits bank, een 2,5-zits, 3-zits of 4-zits bank. 

Anneloes als fauteuil of loveseat

Wil je je (hoek)bank Anneloes combineren met bijpassende fauteuil(s) of misschien wel een loveseat? Ook dit is mogelijk. Leuk ook om voor de fauteuils dan te kiezen voor een andere kleur stof. 

Hocker Anneloes

Wil je een losse hocker bij je bank of hoekbank? In deze serie zijn drie verschillende maten hocker leverbaar. Er is een hocker van 60 x 90 cm, een van 70 x 70 cm en zelfs een van 100 x 100 cm die eventueel ook dienst zou kunnen doen als salontafel. 

Bank Anneloes: leverbaar in diepe óf ondiepe zit

Bocx Bank Anneloes heeft twee zitdieptes waar je uit kunt kiezen. Je kunt bij ons in de winkel altijd even komen proefzitten als je het verschil (6 cm) wilt ervaren. 

Anneloes voelt zich overal thuis

Bank Anneloes oogt luchtig door de zwart stalen pootjes waar zij op staat. Dat maakt de Anneloes meteen ook geschikt voor zowel een landelijk als voor een wat strakker interieur. 

Welke stof en kleurencombinatie kies jij?

Met bank Anneloes kun jij je ideale zithoek zelf samenstellen. In ons uitgebreide stoffenatelier kun je je eigen stof (en kleur) uitzoeken en Anneloes daarmee de uitstraling meegeven waar jij naar op zoek bent. 

Met een strakke salontafel past Anneloes naadloos in een wat moderner interieur en Anneloes in combinatie met een houten salontafel voelt zich zonder problemen thuis in een landelijkere inrichting. Ook met verlichting naast de bank creëer je gemakkelijk je eigen sfeer. 

Klik hier voor de mogelijkheden